Κατασκευή e-shop

Κατασκευή e-shop

Κατασκευή δυναμικών e-shop που χαρίζουν στον επισκέπτη σας την καλύτερη εμπειρία online αγορών.

Μαζί, θα υλοποιήσουμε ένα πρωτοποριακό, ασφαλές και υψηλών προδιαγραφών e-shop με αυτοματοποιημένες και ασφαλής διαδικασίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρηση σας που θα σας δώσει την ευκαιρία να προσεγγίσετε νέους πελάτες.

Κατασκευάζουμε μοντέρνα και δυναμικά ηλεκτρονικά καταστήματα μέσα από τα οποία σας δίνεται η δυνατότητα να πουλάτε τα προϊόντα σας 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα του χρόνου.

Για την κατασκευή του, χρησιμοποιούμε σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές που μας δίνουν την δυνατότητα να εγγυηθούμε ότι το e-shop που θα σας παραδώσουμε θα είναι εύχρηστο και λειτουργικό με αυτοματοποιημένες διαδικασίες, με ευκολία στην διαχείριση, γρήγορο στην προβολή των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προβάλλει, η διαχείριση των δεδομένων θα γίνεται με ασφάλεια και προστασία και θα οδηγεί τελικά στην διαδικασία της πώλησης.

Προώθηση e-shop

Για να επιτύχει τον σκοπό του και να θεωρηθεί επιτυχημένο ένα e-shop θα πρέπει να υπάρχει ένα σωστό πλάνο προώθησης και προβολής του, που θα δώσει την ευκαιρία στο brand της εταιρείας σας να γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό (brand awareness ).

Η ομάδα internet marketing της Advizor, σε συνεργασία με εσάς θα αναλάβει να αναλύσει την αγορά που σας ενδιαφέρει και θα σας προτείνει τον καλύτερο τρόπο διαφήμισης και καθημερινής διαχείρισης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος προκειμένου να επιτευχτεί ο στόχο που είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας και η προσέλκυση νέων πελατών.

Συντήρηση e-shop

Η συντήρηση ενός e-shop ή μίας ιστοσελίδας είναι μια προαιρετική, αλλά αρκετά σημαντική υπηρεσία. Αποτελεί βασική προϋπόθεση προκειμένου να υπάρχει συνεχείς βελτίωση της λειτουργίας και της απόδοσής της, καλύπτει τις τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και τις αυξημένες απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

Η Advizor με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των διαδικτυακών εφαρμογών, αναλαμβάνει την αναβάθμιση, βελτίωση και εποπτεία καλής λειτουργίας και απόδοσης ενός e-shop ή μίας ιστοσελίδας. Σχεδιάζει και υλοποιεί διαδικασίες ως προς την βελτίωση της ταχύτητας και της ασφάλειας, προτείνει λύσεις για την ανανέωση των προϊόντων και υπηρεσιών που παρουσιάζονται στο e-shop, ή την ιστοσελίδα.

Τέλος σχεδιάζει και υλοποιεί διαδικασίες, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των αρχείων και των πληροφοριών του e-shop ή της ιστοσελίδας και να αποτραπεί κάθε κακόβουλη και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε αυτά.

Σύνδεση ERP με e-shop

Η Advizor έχει αναπτύξει εφαρμογές που δίνουν λύση στο σημαντικό πρόβλημα της online επικοινωνίας που υπάρχει ανάμεσα σε ένα ERP ή μία απλή εμπορική εφαρμογή και ένα e-shop.

Έχουμε δημιουργήσει ολοκληρωμένες και ασφαλείς γέφυρες διασύνδεσης που παρέχουν την δυνατότητα με αυτοματοποιημένες διαδικασίες την επικοινωνία των ERP της SingularLogic με το e-shop σας.

Κερδίστε καθημερινά χρόνο και μειώστε τα λάθη με την online σύνδεση της εμπορικής σας εφαρμογής με το eshop σας.

Συγχρονίστε σε πραγματικό χρόνο τα προϊόντα, τα αποθέματα, τις παραγγελίες και το πελατολόγιο σας και επωφεληθείτε με τον καλύτερο τρόπο των δυνατοτήτων που σας προσφέρει η διασύνδεση αυτή και εξασφαλίστε για την επιχείρηση σας αξιοπιστία και αύξηση της παραγωγικότητας.

Οι υπηρεσίες μας

Η κατασκευή του e-shop σας αποτελεί μια εξειδικευμένη υπηρεσία και προϋποθέτει τη σωστή ανάλυση και την υλοποίησή της, διαδικασίες που τις τηρούμε σε κάθε πελάτη μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ

Καταγράφουμε τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε λύσεις εξατομικευμένες στα μέτρα σας

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Εξετάζουμε το αντικείμενό και το ύφος της επιχείρησή σας και το αποδίδουμε σε ένα μοντέρνο και άρτιο e-shop που πουλάει

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Χτίζουμε όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που θα κάνουν το e-shop σας φιλικό, εύχρηστο και λειτουργικό

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Σας παραδίδουμε και σας εκπαιδεύουμε στη χρήση του νέου σας e-shop και είμαστε πάντα δίπλα σας για οποιαδήποτε βοήθεια

Έτοιμοι να συνεργαστούμε;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε λύσεις για την ιδανική κατασκευή του e-shop της επιχείρησής σας

Πείτε μας τις ανάγκες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα

Συμπληρώστε τη φόρμα