Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η κατασκευή μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας δεν είναι εύκολη υπόθεση και αποτελεί βασικό μέσο για κάθε επιχείρηση που θέλει να επιτύχει τους στόχους της και να ισχυροποιήσει το brand name της.

Στην Advizor, αναλαμβάνουμε την κατασκευή στατικών και δυναμικών ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες διαχείρισης περιεχομένου. Σχεδιάζουμε καλαίσθητα και λειτουργικά websites για την εταιρική σας παρουσίαση, η οποία δεν θα αποτελέσει απλά μια αναφορά προς εσάς, αλλά θα μετατραπεί σε εργαλείο, το οποίο θα προσελκύσει νέους επισκέπτες που δυνητικά θα μετατραπούν σε υποψήφιοι πελάτες.

Προγραμματίζουμε με τις τελευταίες τεχνολογίες, ώστε να διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα σας θα είναι πλήρως συμβατή σε όλες τις mobile συσκευές, θα προσφέρει ευκολία στην πλοήγηση και θα είναι απόλυτα φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης

Με το διαχειριστικό σύστημα που θα σας παραδώσουμε, θα έχετε την δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να παρεμβαίνετε και να ενημερώνετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδα σας.
Απώτερος σκοπός μας είναι η ιστοσελίδα που θα σας παραδώσουμε να γίνει ένα ισχυρό εργαλείο, για την σωστή και επαγγελματική προβολή σας στο διαδίκτυο.

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Η φιλοξενία της ιστοσελίδα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για τη σωστή λειτουργία της.

Η Advizor παρέχει Web hosting σε ειδικά παραμετροποιημένους serves, οι οποίοι χρησιμοποιούν τελευταίας τεχνολογίας hardware και βρίσκονται σε ένα από τα καλύτερα cloud data center της Ελλάδος ή σε αντίστοιχο του εξωτερικού, που συνδυάζουν μέγιστη ασφάλεια, ταχύτητα, σταθερότητα και διαθεσιμότητα.

Παρακολουθούμε και αναβαθμίζουμε συνεχώς τα συστήματά μας για την καλή λειτουργία τους και παρέχουμε γρήγορη και φιλική υποστήριξη από πιστοποιημένους τεχνικούς γιατί το αξιόπιστο hosting αποτελεί βασική προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία μιας ιστοσελίδας.

Προώθηση ιστοσελίδων

Είναι γνωστό σε όλους ότι η κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι απαραίτητη και αποτελεί το πρώτο βήμα για την επιτυχημένη παρουσίαση μίας επιχείρησης στο διαδίκτυο.

Όσο καλαίσθητη όμως κι αν είναι μια ιστοσελίδα, όσες πληροφορίες κι αν παρέχει, αν δεν έχει την απαραίτητη επισκεψιμότητα, κανείς δεν θα μάθει για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρει.
Για να μην συμβεί αυτό, θα πρέπει να γίνει αποτελεσματική προώθηση και προβολή της ιστοσελίδας, προκειμένου οι μηχανές αναζήτησης και οι χρήστες, να μάθουν για την ύπαρξη της.

Το τμήμα internet marketing της Advizor, μπορεί να αναλάβει την προώθηση και τη διαφήμιση της ιστοσελίδας και γενικά του brand σας στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας τα τελευταία trends του online marketing.
Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε για την ιστοσελίδα καλύτερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης, αλλά και στα social media ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη απήχηση και να προσελκύσει νέους ενδιαφερόμενους.

Οι υπηρεσίες μας

Ακολουθούμε τη σωστή ροή εργασιών ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να σας παραδώσουμε την ιστοσελίδα που θα κάνει τη διαφορά για την επιχείρησή σας

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ

Καταγράφουμε τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε λύσεις εξατομικευμένες στα μέτρα σας

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Εξετάζουμε το αντικείμενό και το ύφος της επιχείρησή σας και το αποδίδουμε σε ένα άρτιο design

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Χτίζουμε όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που θα κάνουν την ιστοσελίδα σας φιλική, εύχρηστη και λειτουργική

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Σας παραδίδουμε και σας εκπαιδεύουμε στη χρήση της νέας σας ιστοσελίδας και είμαστε πάντα δίπλα σας για οποιαδήποτε βοήθεια

Έτοιμοι να συνεργαστούμε;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την online παρουσία της επιχείρησής σας

Πείτε μας τις ανάγκες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα

Συμπληρώστε τη φόρμα