Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Υπηρεσίες συμβούλων

Σε μία εποχή που οι οικονομικές και τεχνολογικές συνθήκες συνεχώς μεταβάλλονται, η φοροτεχνοοικονομική διοίκηση έχει μεγάλη αξία για την αποτελεσματική λειτουργία της επιχείρησης, ενώ η εφαρμογή επιτυχημένων ενεργειών και πρακτικών επιτρέπει την έγκαιρη λήψη στρατηγικών αποφάσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, το συμβουλευτικό τμήμα της Advizor αναλαμβάνει χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές, την ανάλυση των οικονομικών δεδομένων αλλά και των διαδικασιών λειτουργίας της επιχείρησής σας, προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις και θέτει νέους στόχους που εγγυούνται την βελτίωση της κερδοφορίας και της αποτελεσματικότητας.

reporting-bi

Reporting και BI

Το σύγχρονο λογιστήριο είναι βασικός παράγοντας της εύρυθμης λειτουργίας μίας επιχείρησης, αλλά και εργαλείο του Management.
Για τον λόγο αυτό η Advizor σε συνεργασία με έμπειρους λογιστές – φοροτέχνες αναλαμβάνει να εκσυγχρονίσει τα λογιστήρια των επιχειρήσεων και μέσω οικονομικών αναφορών (reports) που αναπτύσσει παρέχει πληροφορίες που βοηθούν στην λήψη έγκυρων και έγκαιρων διοικητικών αποφάσεων.

Η Advizor και η οργάνωσή της, με έμφαση στο τρίπτυχο σεβασμός, επαγγελματισμός και εμπιστευτικότητα μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις στα τμήματα οικονομικής διεύθυνσης και ανθρωπίνου δυναμικού εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη, αποτελεσματική και σύννομη λειτουργιά τους.

Μαζί μπορούμε να εξασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα στην επιχείρηση σας

Ενδοεταιρικός σχεδιασμός

Η Advizor σε συνεργασία με έμπειρους συμβούλους αναλαμβάνει τον ενδοεταιρικό σχεδιασμό των διαδικασιών λειτουργίας μίας επιχείρησης προτείνοντας λύσεις που θα επιτρέψουν την βελτίωση της οργάνωσή της και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων λειτουργιάς της.
Οι υπηρεσίες ενδοεταιρικού σχεδιασμού που παρέχονται από την Advizor , διακρίνονται σε τρείς κατηγορίες :

  • Υπηρεσίες αξιολόγησης υπάρχουσας κατάστασης μηχανογραφικού συστήματος και υποβολή προτάσεων αναβάθμισης.
  • Υπηρεσίες οργάνωσης και σχεδιασμού λειτουργίας τμήματος εμπορικής διεύθυνσης.
  • Υπηρεσίες ελέγχου ορθής εφαρμογής του φορολογικού και εμπορικού Νόμου από το τμήμα οικονομικής διεύθυνσης.
erp-config
ypiresies-symboulon

Υπηρεσίες εκπαίδευσης

Σε μια εποχή που οι νέες τεχνολογίες κάνουν συνεχή την εμφάνιση τους και η ανάγκη για εξειδικευμένες γνώσεις συνεχώς αυξάνει η Advizor , αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία των στελεχών της, αναπτύσσει εκπαιδευτικά προγράμματα µε σκοπό τόσο τη διαρκή επιμόρφωση του προσωπικού της, όσο και των εργαζομένων που στελεχώνουν τα τμήματα μηχανογράφησης , οικονομικής και εμπορικής διεύθυνσης των πελατών της.

Για τον λόγο αυτό στα γραφεία της εταιρείας μας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται σεμινάρια από έμπειρους και πιστοποιημένους εισηγητές.
Αναλυτικές πληροφορίες για την θεματολογία αλλά και τους χρόνους διεξαγωγής των εκπαιδευτικών σεμιναρίων μπορείτε να βρείτε στο ADVIZOR ACADEMY.

Έτοιμοι να συνεργαστούμε;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την επιχείρησής σας.

Πείτε μας τις ανάγκες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα

Συμπληρώστε τη φόρμα