Singularlogic myGalaxy B2B

myGalaxy B2B

Η υπηρεσία myGalaxy B2B αποτελεί το online σημείο συνάντησης της εταιρίας σας με τους πελάτες της.
Συνδέεται και συχρονίζεται σε πραγματικό χρόνο με την εμπορική διαχείρηση Galaxy και είναι έτοιμο να λάβει τις παραγγελίες των πελατών σας.
Εξασφαλίστε στους πελάτες σας ένα φιλικό περιβάλλον με δυνατότητα ασφαλούς και γρήγορης καταχώρισης των παραγγελιών τους και ταυτόχρονα προσφέρετέ τους την πληροφόρηση που επιθυμούν με το ιστορικό των παραγγελιών τους ή την προβολή των παραστατικών που έχουν εκδοθεί σε αυτούς.
Αμέσως μετά την καταχώρηση της παραγγελίας στο online περιβάλλον B2B, η παραγγελία θα καταφθάσει σε πραγματικό χρόνο στο Galaxy ERP και με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η βελτιστοποίηση της λειτουργίας της παραγγελιοληψίας της επιχείρησή σας.

Δυνατότητες

Λειτουργίες

Παρακάτω αναλύονται οι κυριότερες λειτουργίες της εφαρμογής myGalaxy B2B

Η παραγγελία που καταχωρεί ο πελάτης επεξεργάζεται και εισάγεται την ίδια στιγμή στην εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης έτοιμη προς μετασχηματισμό σε παραστατικό επόμενου βήματος (Δελτίο – Τιμολόγιο).

Ο πελάτης πραγματοποιεί είσοδο στην online πλατφόρμα όπου μπορεί να δημιουργήσει μια νέα παραγγελία και να αναζητήσει είδη με με φωτογραφίες, περιγραφές καθώς και να δει τις ισχύουσες τιμές σε ένα φιλικό περιβάλλον στο οποίο μπορεί πολύ εύκολα να πραγματοποιήσει τις παραγγελίες του.

Μπορείτε να ορίσετε ποιές κατηγορίες ειδών θα είναι διαθέσιμες για παραγγελία στο B2B περιβάλλον που θα βλέπει ο πελάτης. Επίσης τους επιτρεπτούς τρόπους πληρωμής καθώς και τις όποιες επιβαρύνσεις χρειάζεται να συνυπολογισθούν κατά την αποστολή της παραγγελίας.

Το Galaxy B2B σέβεται και υπολογίζει όλες τις παραμέτρους των εμπορικών πολιτικών και των τιμοκαταλόγων που έχετε ορίσει ανά πελάτη και είδος. Έτσι ο πελάτης σας βλέπει τις σωστές τιμές και εκπτώσεις που έχετε ορίσει για αυτόν.

Κάθε πελάτης έχει στη διάθεσή του online εκτυπωτικά τα οποία του δίνουν σημαντική πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο. (Καρτέλα κινήσεων, εκτελεσμένες & ανεκτέλεστες παραγγελίες κ.τ.λ.).

Επιπλέον το Galaxy B2B συνδέεται και με το σύστημα ηλεκτρονικής τιμολόγησης έτσι ώστε να πραγματοποιείται όλος ο κύκλος, από την παραγγελία μέχρι την τιμολόγηση ηλεκτρονικά και με ελαχιστοποίηση λαθών σε σχέση με τους παραδοσιακούς τρόπους.

Πλεονεκτήματα

Σύστημα ασφαλείας

Εκτεταμένο σύστημα ασφαλείας για την διαχείριση των δικαιωμάτων των χρηστών μέσα στην εφαρμογή. Ρόλοι και αναλυτικά δικαιώματα χρηστών.

Πολυεταιρικότητα

Το Galaxy B2B διαχειρίζεται πολλές εταιρίες στην ίδια βάση και δίνει τη δυνατότητα ταυτόχρονης καταχώρησης εγγραφών σε διαφορετικές εταιρίες χωρίς την ανάγκη εξόδου από την μία και εισόδου στην άλλη.

Φιλικό περβάλλον

Εύκολο και παραμετροποιήσιμο περιβάλλον όπου ο πελάτης μπορεί εύκολα και γρήγορα να πραγματοποιήσει τις B2B παραγγελίες του προς εσάς.

Προσαρμόσιμο στις ανάγκες σας

Καθορίστε ποιά είδη θέλετε να είναι διαθέσιμα προς παραγγελία στο B2B περιβάλλον καθώς και ποιοί τρόποι πληρωμής και αυτόματες επιβαρύνσεις ανά πελάτη.

Τιμοκατάλογοι & Εμπορικές πολιτικές

Το Galaxy B2B σέβεται πλήρως την οποιαδήποτε εμπορική και τιμολογιακή πολιτική έχετε ορίσει στους πελάτες σας και εξασφαλίζει τη σωστή και αυτοματοποιημένη τιμολόγηση.

Online ενημέρωση πελατών

Κάθε πελάτης έχει ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε καταστάσεις από τις οποίες μπορεί να πληροφορηθεί για το υπόλοιπό του, το ιστορικό των παραγγελιών και τις εκκρεμείς κινήσεις.

Σύνδεση με ηλεκτρονική τιμολόγηση

Συνδυάζεται με την ηλεκτρονική τιμολόγηση όπου προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας και τιμολόγησης σε ένα σύστημα.

Διοικητική πληροφόρηση

Προσφέρει αναλυτικό reporting τόσο με τα έτοιμα εκτυπωτικά όσο και με εξελιγμένα εργαλεία που μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε δικά μας reports, ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Τρόποι απόκτησης

On cloud

Εξολοκλήρου φιλοξενία εφαρμογής σε datacenter

Συνδυάζεται με

Το myGalaxy B2B συνδυάζεται και δουλεύει άψογα με τις παρακάτω εφαρμογές 

Galaxy Enterprise

Galaxy Enterprise

Galaxy Commercial

Galaxy Commercial

Σας ενδιαφέρει; Κλείστε δωρεάν παρουσίαση!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένα πιστοποιημένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει

Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο 213 032 5175

Πείτε μας τις ανάγκες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα

Συμπληρώστε τη φόρμα