Υπηρεσίες Μηχανογράφησης

Μηχανοργάνωση επιχειρήσεων

Η Advizor παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον τομέα της μηχανογράφησης έχει την εμπειρία και τεχνογνωσία να προτείνει ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις προϊόντων λογισμικού και μηχανολογικού εξοπλισμού που είναι μελετημένες και σχεδιασμένες για να καλύψουν τις υφιστάμενες αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες των πελατών της.

Τα προϊόντα που προτείνονται χαρακτηρίζονται από την λειτουργικότητα τους, την ευκολία στην χρήση, την ευελιξία στην προσαρμογή των αναγκών του χρήστη, την συμβατότητα με τις σύγχρονες τεχνολογίες, χαρακτηρίζονται από υψηλά standard ασφάλειας και υλοποιούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η απόλυτη ισορροπία κόστους – απόδοσης.

erp-consulting
project-management

Υλοποίηση έργων

Η εγκατάσταση του λογισμικού, η ανάλυση των αναγκών, η παραμετροποίηση με τρόπο που να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη και πολλές φορές η μεταφορά δεδομένων από προηγούμενα λογισμικά συστήματα αποτελούν σημαντικό παράγοντα βελτιστοποίησης της λειτουργίας και διαφοροποίησης της κάθε επιχείρησης.

Η Advizor με βάση την πολυετή εμπειρία των στελεχών της, αλλά και την διαρκή τους εκπαίδευση, εξυπηρετεί πλήθος επιχειρήσεων όλων των δραστηριοτήτων και διασφαλίζει την επιτυχή εγκατάσταση, ανάλυση και παραμετροποίηση έργων μηχανογράφησης που παραδίδει και εγγυάται για την αποτελεσματική, ασφαλή και μακρόχρονη λειτουργία αυτών.

Υπηρεσίες υποστήριξης

Μετά την εγκατάσταση και λειτουργία του λογισμικού, η Advizor παρέχει στους πελάτες της πλήρη και διαρκή υποστήριξη με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία του λογισμικού της επιχείρησης.
Οι υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχονται από την Advizor διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες :

  • Υπηρεσίες τηλεφωνικής υποστήριξης για επίλυση αποριών , αναφορά προβλημάτων και υποβολή email .
  • Απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω Internet για επίλυση πιο σύνθετων προβλημάτων και επίλυση τεχνικών θεμάτων μικρής έκτασης που δυσκολεύουν τον χρήστη.
  • Επιτόπια υποστήριξη για επίλυση σύνθετων προβλημάτων που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν τηλεφωνικά ή μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης.
customer-care-advizor

Εκπαίδευση προσωπικού

Η έρευνα έχει αποδείξει, ότι για να επιτευχθεί η πλήρης αξιοποίηση των δυνατοτήτων ενός λογισμικού ,είναι απαραίτητο οι τελικοί χρήστες να έχουν συνεχή εκπαίδευση τόσο κατά την διάρκεια της εγκατάστασης και παραμετροποίησης του λογισμικού , όσο και μετά , όταν αυτό θα τεθεί σε παραγωγική διαδικασία.
Η Advizor , έχοντας σύγχρονα μεθοδολογικά εργαλεία και αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία των στελεχών της, έχει αναπτύξει εκπαιδευτικά προγράμματα µε σκοπό τόσο τη διαρκή επιμόρφωση του προσωπικού της, όσο και των εργαζομένων που στελεχώνουν τα τμήματα μηχανογράφησης , οικονομικής και εμπορικής διεύθυνσης των πελατών της.
Για τον λόγο αυτό στα γραφεία της εταιρείας μας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται σεμινάρια από έμπειρους και πιστοποιημένους εισηγητές.
Αναλυτικές πληροφορίες για την θεματολογία αλλά και τους χρόνους διεξαγωγής των εκπαιδευτικών σεμιναρίων μπορείτε να βρείτε στο ADVIZOR ACADEMY.

Οι υπηρεσίες μας

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Διασφαλίζουμε την επιτυχή εγκατάσταση , ανάλυση και παραμετροποίηση έργων μηχανογράφησης.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Παρέχουμε στους πελάτες μας πλήρη και διαρκή υποστήριξη με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία του λογισμικού της επιχείρησης.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αναπτύσσουμε εκπαιδευτικά προγράμματα για την επιμόρφωση των τμημάτων μηχανογράφησης, οικονομικής και εμπορικής διεύθυνσης των πελατών μας.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Υλοποιούμε  αξιόπιστες εφαρμογές Λογισμικού  με την χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών , δίνοντας  λύσεις σε εξειδικευμένες ανάγκες.

Εφαρμογές μηχανογράφησης από τη SingularLogic

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με την SingularLogic την μεγαλύτερη  εταιρεία λογισμικού  στην Ελλάδα παρέχει εξειδικευμένες λύσεις πληροφορικής για κάθε είδος και μέγεθος επιχείρησης.

Έτοιμοι να συνεργαστούμε;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις

Πείτε μας τις ανάγκες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα

Συμπληρώστε τη φόρμα