Υπηρεσίες Μηχανογράφησης

Μηχανογράφηση επιχειρήσεων

 

Η Advizor, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον τομέα της μηχανογράφησης, έχει την εμπειρία να προτείνει ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις προϊόντων λογισμικού που είναι μελετημένες και σχεδιασμένες για να καλύψουν τις υφιστάμενες, αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες του λογιστηρίου των πελατών της.

Τα προϊόντα που προτείνονται, χαρακτηρίζονται από την λειτουργικότητα τους, την ευκολία στην χρήση, την ευελιξία στην προσαρμογή των αναγκών του χρήστη, την συμβατότητα με τις σύγχρονες τεχνολογίες. Χαρακτηρίζονται από υψηλά standard ασφάλειας και υλοποιούνται με τέτοιο τρόπο, ώστε να επιτυγχάνεται η απόλυτη ισορροπία κόστους – απόδοσης.

erp-consulting
project-management

Υλοποίηση

Η εγκατάσταση του λογισμικού, η ανάλυση των αναγκών, η παραμετροποίηση με τρόπο που να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη και πολλές φορές η ορθή μεταφορά δεδομένων μεταξύ διαφορετικών λογισμικών συστημάτων, αποτελεί σημαντικό παράγοντα βελτιστοποίησης της λειτουργίας και διαφοροποίησης της κάθε επιχείρησης.
Η Advizor με βάση την πολυετή εμπειρία των στελεχών της, αλλά και την διαρκή τους ενημέρωση, διασφαλίζει την επιτυχή ανάλυση, παραμετροποίηση και εγκατάσταση των έργων μηχανογράφησης που προτείνει και εγγυάται για την αποτελεσματική, ασφαλή και μακρόχρονη λειτουργία αυτών.

Υπηρεσίες υποστήριξης

MYDATA ή Μy Digital Accounting and Tax Application είναι το όνομα της πλατφόρμας μέσω της οποίας θα γίνεται η ανταλλαγή φορολογικών πληροφοριών μεταξύ επιχειρήσεων και της ΑΑΔΕ.
Σε αυτή την πλατφόρμα οι επιχειρήσεις και οι λοιπές νομικές οντότητες θα διαβιβάζουν τα δεδομένα των φορολογικών παραστατικών που εκδίδουν και λαμβάνουν καθώς και όλων των λογιστικών εγγραφών που έχουν φορολογικό ενδιαφέρον.
Με την διαδικασία αυτή η ΑΑΔΕ θα τηρεί τα φορολογικά ηλεκτρονικά βιβλία (e-βιβλία), τα οποία θα πρέπει να είναι σε πλήρη συμφωνία με τις δηλώσεις εισοδήματος Ε3,ΦΠΑ και λοιπών φόρων και τελών της κάθε επιχείρησης.
Η Advizor σ’ αυτό το βήμα του ψηφιακού μετασχηματισμού και εκσυγχρονισμού αναλαμβάνει να οργανώσει και να αυτοματοποιήσει την διαδικασία διαβίβασης των δεδομένων εξασφαλίζοντας την πλήρη συμφωνία των λογιστικών και ηλεκτρονικών σας βιβλίων.

customer-care-advizor

Οι υπηρεσίες μας

Ακολουθούμε την σωστή ροή εργασιών ώστε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και να σας παραδώσουμε το λογισμικό που θα κάνει την
διαφορά για την επιχείρησή σας.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ

Καταγράφουμε τις ανάγκες σας και προτείνουμε το ιδανικό λογισμικό που θα βελτιώσει την λειτουργία της επιχείρησή σας.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Εξελίσσουμε όλες τις λειτουργίες που θα κάνουν το λογισμικό σας φιλικό, εύχρηστο και αποτελεσματικό.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Σας παραδίδουμε ένα λειτουργικό λογισμικό και είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε βελτίωση και αναβάθμιση.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Ο έλεγχος και η αναβάθμιση του λογισμικού, σας εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Έτοιμοι να συνεργαστούμε;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις

Πείτε μας τις ανάγκες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα

Συμπληρώστε τη φόρμα