ADVIZOR Software & Finance

Ακούμε τις ανάγκες σας, εξασφαλίζουμε τις

Γνωρίστε μας

Ποιοί είμαστε

Η Advizor είναι μια εταιρία, που δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής από το 2004, προσφέροντας εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις για την υλοποίηση ποιοτικών και σύγχρονων πληροφοριακών συστημάτων μηχανογράφησης.

Πεποίθηση μας είναι, ότι λόγο των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με την τεχνολογική ανάπτυξη που έχει επιτευχθεί, οι νέες τεχνολογίες θα πρέπει να είναι προσιτές από όλες τις επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το οικονομικό της μέγεθος ή τον τομέα δραστηριοποίησης της.

Στο πλαίσιο αυτό, τα στελέχη της Advizor έχουν την εμπειρία και την διορατικότητα, αφ’ ενός να κατανοήσουν τις ανάγκες των πελατών τους και αφ’ ετέρου να κάνουν προτάσεις, να σχεδιάσουν λύσεις και να υλοποιήσουν τις εξατομικευμένες ανάγκες της κάθε επιχείρησης σύμφωνα με το πλάνο που έχει αναπτυχθεί με απώτερη επιδίωξη την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία.

Τι κάνουμε

Το φάσμα των συμβουλευτικών υπηρεσιών μηχανογράφησης που παρέχει η Advizor, είναι μεγάλο και ικανό να καλύψει ακόμα και την πιο ιδιαίτερη ανάγκη που έχει μια εταιρία.

Αρχικά τα στελέχη της Advizor σε συνεργασία με τον πελάτη, κάνουν εκτίμηση των αναγκών που υπάρχουν, προετοιμάζουν προτάσεις και προτείνουν λύσεις, οι οποίες θα αποτελέσουν την βάση πάνω στην οποία θα υλοποιηθεί το έργο.
Στην συνέχεια τα στελέχη της Advizor σχεδιάζουν τον τρόπο και τον χρόνο υλοποίησης , πραγματοποιούν την παραμετροποίηση των επί μέρους λειτουργιών του λογισμικού, η οποία αποτελεί βασική προϋπόθεση για την μακροχρόνια επιτυχία του συστήματος.
Τέλος, εγκαθιστούν το πληροφοριακό σύστημα και εκπαιδεύουν το προσωπικό του πελάτη στη χρήση του νέου λογισμικού.

Σύμμαχό μας και αρωγό στην προσπάθεια πού κάνουμε να επιτύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας, έχουμε την μεγαλύτερη εταιρία λογισμικού στην Ελλάδα, την SingularLogic της οποίας οι εφαρμογές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των λύσεων που προσφέρουμε.

Γιατί να μας επιλέξετε

Η επιτυχία της Advizor, βασίζεται στις μακροχρόνιες σχέσεις που έχει χτίσει με τους πελάτες της, γιατί παρέχει έγκαιρες και αξιόπιστες λύσεις που τους βοηθούν να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν συστήματα και διαδικασίες προσαρμοσμένα στις εξατομικευμένες ανάγκες τους.

  • Στην Advizor δεσμευόμαστε για την γρήγορη και αποτελεσματική λύση των προβλημάτων των πελατών μας, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής του.
  • Η Advizor διαθέτει στελέχη με σημαντική τεχνογνωσία και αποδεδειγμένη εμπειρία σε τοποθέτηση προϊόντων πληροφορικής στην αγορά.
  • Η Advizor παρέχει στα στελέχη των πελατών της τακτική ενημέρωση που είναι χρήσιμη στην αναβάθμιση της λειτουργίας των μηχανογραφικών συστημάτων της.
  • Η Advizor είναι ο συνεργάτης σας, που την δύσκολη στιγμή θα σταθεί δίπλα σας, θα ακούσει τις ανάγκες σου και θα σου εξασφαλίσει τις λύσεις.
  • ADVIZOR... είμαστε ο νέος σας συνεργάτης!
Χρόνια εμπειρίας
+
Επιτυχημένα projects
Ευχαριστημένοι πελάτες

Οι υπηρεσίες μας

Ειδικότητά μας η παροχή εξειδικευμένων μηχανογραφικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, η άρτια online προβολή σας καθώς και η κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης της σύγχρονης και ανταγωνιστικής επιχείρησης

Οι υπηρεσίες μας

Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την μηχανογράφηση της εταιρίας σας ανεξαρτήτου κλάδου και ειδικότητας. Πραγματοποιούμε την καταγραφή των αναγκών της επιχείρησή σας και σχεδιάζουμε μαζί τη βέλτιστη υλοποίηση λαμβάνοντας υπόψη όλες τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν παραδίδοντας σε εσάς ένα ενιαίο μηχανογραφικό σύστημα που σκοπό έχει την άψογη διαχείριση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας.

Το hardware και το software αποτελεί μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις για μια εταιρία και είμαστε αυτοί που θα σας προτείνουμε, εγκαταστήσουμε και συντηρήσουμε τον καταλληλότερο εξοπλισμό σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η σωστή online προβολή της επιχείρησής σας είναι πλέον πιο επιτακτική από ποτέ. Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε για εσάς την εταιρική παρουσίασή, το eshop αλλά και οποιαδήποτε custom web εφαρμογή θα αυξήσει τις πωλήσεις σας και την αναγνωρισιμότητα της εταιρίας σας.

Οι πελάτες μας

Ενδεικτικά μερικοί από τους ευχαριστημένους πελάτες μας που μας εμπιστεύθηκαν

Έτοιμοι να συνεργαστούμε;

Πείτε μας σε τι θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε! Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτέινει τις ιδανικές λύσεις για την επιχείρησή σας.

Πείτε μας τις ανάγκες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα

Συμπληρώστε τη φόρμα