Singularlogic One Touch Retail

Galaxy One Touch Retail

To Galaxy One Touch Retail αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση λιανικής για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σημεία πώλησης καθώς και μεμονωμένες ανεξαρτήτου κλάδου και δραστηριότητας επιχειρήσεις.

Ταχύτατο και έτοιμο να ανταπεξέλθει σε απαιτητικά σημεία λιανικής, όπου απαιτούνται γρήγοροι χειρισμοί και άμεση εξυπηρέτηση πελατών.

Σχεδιασμένο και ανεπτυγμένο στην βραβευμένη πλατφόρμα Galaxy, θα οδηγήσει τη λιανική σας στο μέλλον.

Δυνατότητες

Λειτουργίες

Παρακάτω αναλύονται οι κυριότερες λειτουργίες της εφαρμογής Galaxy One Touch Retail

Η εφαρμογή όταν έχει συνδεθεί με την back office εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα της επιλεκτικής μεταφοράς των πελατών στο One Touch Retail και των παρελκόμενων αυτών κυκλωμάτων (π.χ. κατηγορίες πελατών, Δ.Ο.Υ, κατηγορία Φ.Π.Α, νόμισμα πελάτη)

Ο χρήστης της εφαρμογής έχει την δυνατότητα να εφαρμόσει πολιτική έκπτωσης στην απόδειξη χειροκίνητα την ώρα της συναλλαγής ή να δημιουργήσει σενάριο εκπτώσεων ανά πελάτη και είδος ή ανά κατηγορίες αυτών. Επίσης καλύπτονται ιδιαίτερες ανάγκες λιανικής όπως happy hour.

Η εφαρμογή όταν έχει συνδεθεί με την back office εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα της επιλεκτικής μεταφοράς των προμηθευτών στο One Touch Retail και των παρελκόμενων αυτών κυκλωμάτων (πχ. κατηγορίες προμηθευτών, Δ.Ο.Υ, κατηγορία Φ.Π.Α, νόμισμα προμηθευτή)

Τα είδη μεταφέρονται στο One Touch Retail μαζί με τους εναλλακτικούς κωδικούς (barcode) και με όλα τα ειδικά χαρακτηριστικά αυτών, δηλαδή χρώμα-μέγεθος-στυλ .
Επίσης μεταφέρονται τα ζυγιστικά είδη και υποστηρίζεται η δυνατότητα δημιουργίας μάσκας ζυγιστικού barcode 

Η εφαρμογή μας δίνει την δυνατότητα έκδοσης αποδείξεων λιανικής είτε ονομαστικά σε συγκεκριμένο πελάτη είτε γενικά στον πελάτη λιανικής και τιμολογίων με τιμές λιανικής.
Επίσης υποστηρίζεται η καταχώρηση της παραγγελίας και η μετέπειτα προσθήκη σε αυτήν ειδών πριν από τον μετασχηματισμό της ή κατά την διάρκεια του μετασχηματισμού.
Μπορούμε να κάνουμε συνένωση δύο παραγγελιών σε μία ή και διάσπαση μιας παραγγελίας σε δύο.
Κατά την διάρκεια της συναλλαγής έχουμε την δυνατότητα να θέσουμε σε αναμονή την συναλλαγή και προχωρήσουμε στην έκδοση μιας νέας συναλλαγής.

Καλύπτεται η ανάγκη για παραλαβή απευθείας στο κατάστημα λιανικής με παραστατικό παραλαβής που στη συνέχεια ενημερώνει για την παραλαβή την back office εφαρμογή.

Η διαμόρφωση της οθόνης του χρήστη είναι πλήρως παραμετροποίηση και μπορεί να προσαρμοστεί ακριβώς στης ανάγκες του.

Για κάθε βάρδια χειριστή δίνεται η δυνατότητα Αναφοράς κλεισίματος Βάρδιας στην οποία εμπεριέχονται συγκεντρωτικά οι κινήσεις της βάρδιας και το ποσό είσπραξης ανά τρόπο πληρωμής και συντελεστή Φ.Π.Α.
Ακριβώς με τα ίδια χαρακτηριστικά υπάρχει και Αναφορά κλεισίματος Ημέρας που αφορά των σύνολο των κινήσεων της ημέρας.

Η εφαρμογή διαθέτει αναλυτικά report πωλήσεων, με δυνατότητα αποθήκευσης του πλέγματος της εκτύπωσης, ώστε να μην χρειάζεται ο χρήστης να δημιουργεί εκ νέου την αναφορά .

Είναι το bonus system του One Touch Retail. Μέσω αυτού μπορούν να αποκτήσουν πόντους τα είδη, οι κατηγορίες ειδών, οι πελάτες, οι κατηγορίες πελατών ή και συνδυασμός των προηγουμένων και να αποδοθούν δώρα ή εκπτώσεις όταν το μέλος (κάτοχος της κάρτας) φτάσει σε συγκεκριμένο όριο πόντων.

Σύνδεση με τηλεφωνικά κέντρα που ενημερώνουν αυτόματα την εφαρμογή για τις εισερχόμενες τηλεφωνικές κλίσεις.

Αποστολή μηνυμάτων (sms,mail) με κεντρική διαχείριση από το One touch Retail

Πλεονεκτήματα

Σύστημα ασφαλείας

Εκτεταμένο σύστημα ασφαλείας για την διαχείριση των δικαιωμάτων των χρηστών μέσα στην εφαρμογή. Ρόλοι και αναλυτικά δικαιώματα χρηστών.

Ταχύτητα

Ταχύτατο στις συναλλαγές με τους πελάτες, ελαχιστοποίηση αναμονής σε ουρά

Αυτόνομο ή με backoffice

Η εφαρμογή λειτουργεί αυτόνομα σαν σημείο λιανικής πώλησης αλλά και σε συνδυασμό με backoffice πλήρως συνεργαζόμενο και πάντα συγχρονισμένο ακόμα και σε πραγματικό χρόνο

Advanced retail

Πλήρης λειτουργικότητα λιανικής (αναμονή ταμείου, επιστροφές, πολλαπλοί τρόποι πληρωμής, πελατολόγια, προγράμματα πιστότητας, ξένο νόμισμα)

Σχεδιασμός οθόνης

Ευέλικτη, προσαρμοζόμενη στις εκάστοτε ανάγκες, οθόνη αφής η οποία μπορεί να έχει διαφορετική μορφή ακόμα και ανά χειριστή.

Συγχρονισμός

Συγχρονισμός On/Off line με το backoffice καθώς και μεταξύ των POS σε περίπτωση ύπαρξης πολλαπλών.

Ομάδες Χαρακτηριστικών

Παρακολούθηση στατιστικών πωλήσεων των πωλητών και παραγγελιών πελατών

Διοικητική πληροφόρηση

Προσφέρει αναλυτικό reporting τόσο με τα έτοιμα εκτυπωτικά όσο και με εξελιγμένα εργαλεία που μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε δικά μας reports, ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Τρόποι απόκτησης

On premise

Αγορά της εφαρμογής και εγκατάσταση στον χώρο σας

SaaS

Ενοικίαση εφαρμογής και εγκατάσταση στον χώρο σας

On cloud

Εξολοκλήρου φιλοξενία εφαρμογής σε datacenter

Συνδυάζεται με

Το Galaxy One Touch Retail συνδυάζεται και δουλεύει άψογα με τις παρακάτω εφαρμογές 

Galaxy Enterprise

Galaxy Enterprise

Galaxy Commercial

Galaxy Commercial

Galaxy CRM

Galaxy CRM

Galaxy Restaurant

Galaxy Restaurant

Σας ενδιαφέρει; Κλείστε δωρεάν παρουσίαση!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένα πιστοποιημένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει

Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο 213 032 5175

Πείτε μας τις ανάγκες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα

Συμπληρώστε τη φόρμα